Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشو درباره زلزله کهگیلویه و بویراحمد گفت: این زلزله به بزرگی ۵.۲ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری بین گچساران، بهبهان و چرام رخ داد. بلافاصله دستور اعزام دو تیم ارزیاب از کهگیلویه و بویراحمد، دو تیم از بهبهان داده شد و دو تیم نیز در منطقه حضور داشتند.

وی ادامه داد: جمعاً ۷ آمبرولانس برای بررسی وضعیت به منطقه رفتند و تا این لحظه خوشبختانه خسارت جانی وجود نداشته است، ولی به علت اینکه پراکندگی روستا‌ها زیاد است نمی‌توانیم با قطعیت پایان عملیات را اعلام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اورژانس‌های ۱۱۵ سه دانشگاه کهگیلویه و بویر احمد، بهبهان و اهواز و مراکز هدایت عملیات بحران آن‌ها در حالت آماده باش هستند.

خالدی تصریح کرد: بیمارستان‌های نزدیک مانند بیمارستان گچساران و اورژانس بیمارستان بهبهان نیز آمادگی پذیرش مصدومین احتمالی را دارند و اگر به همین منوال پیش برود ما مشکل جدی در زمینه این زمین لرزه نخواهیم داشت، اما به جهت اینکه احتمال پس لرزه وجود دارد همکاران ما آمادگی خود را همچنان حفظ کرده اند و بالگرد‌های اهواز و یاسوج نیز آمادگی پرواز به منطقه را دارند، اما خوشبختانه تاکنون نیاز به این امر نداشته ایم.

منبع: فردا

کلیدواژه: اورژانس وقوع زلزله گچساران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۹۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با شهرداران شهرهای یاسوج، دهدشت و دوگنبدان گفت: وصول عوارض آلایندگی کار سخت و طاقت فرسایی است و انتظار مردم از مسئولان هزینه کرد این اعتبارات در حوزه عمرانی و مبلمان شهری توسط شهرداری های استان است. وی افزود: سال گذشته از محل عوارض، مالیات و حق آلایندگی مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان به شهرداری های استان پرداخت شد.
معاون عمرانی استانداری با اشاره به اینکه گاهی مبالغ پرداخته شده صرف پرداخت حقوق کارگران شده است، ادامه داد: دغدغه ما مصرف بهینه این تخصیص‌ها و جهت دهی به سمت طرح های عمرانی است.
روستا بیان کرد: انتظار می رود شهرداری های سه شهر بزرگ استان فهرستی از طرح های عمرانی برای بهبود فضای شهری ارائه دهند تا از محل آلایندگی، اعتبارات اختصاص یابد.

دیگر خبرها

  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • وقوع زلزله در این استان
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • زلزله این استان را لرزاند
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • وقوع حادثه رانندگی در فارسان