Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر اهواز گفت: تا اینجا ما تنها مدیریت پس از بحران انجام داده‌ایم و بحث های علمی و مشاوره ای ما ضعیف است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، یکصدوسومین جلسه شورای شهر اهواز بعدازظهر امروز با دستورکار ارائه گزارش اقدامات انجام شده در خصوص آبگرفتگی‌های پس از باران در شهر اهواز و همچنین ارائه برنامه‌های مقابله با مشکلات آبگرفتگی‌های احتمالی باران‌های آینده با حضور مدیرکل آبفا و معاون خدمات شهری شهرداری اهواز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین حیدری، عضو شورای شهر اهواز ضمن اشاره به بحران بارندگی و آبگرفتگی اخیر اظهار کرد: این آبگرفتگی خسارات مادی و معنوی زیادی به مردم وارد کرد که سبب رنج آن‌ها شد همچنین تعطیلی مدارس که به تبع این بحران رقم خورد قطعا افت تحصیلی دانش‌آموزان را در پی خواهد داشت.

 وی افزود: به دلیل بارندگی ۷۵ میلی‌متری که در مدت زمان کوتاهی اتفاق افتاد و بی‌سابقه بود و همچنین نبود سیستم شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی سبب وقوع این حادثه شد هرچند مساله نبود سیستم شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی سال‌ها است بین شهرداری و آبفا موضوع اختلاف بوده است.

حیدری با تاکید بر اینکه انجام ندادن اقدامات پیشگیرانه یکی دیگر از دلایل وقوع این بحران است عنوان کرد: ‌ علی‌رغم اینکه هشدارها از قبل توسط مدیریت بحران و هواشناسی داده شده بود اما اقدامات پیشگیرانه مانند بالا بردن ظرفیت ایستگاه‌های پمپاژ، باز کردن دریچه‌های مسدود، اورهال کردن پمپ‌های ایستگاه‌ها و سایر اقدامات مورد نیاز در این زمینه انجام نشد در صورتیکه اگر این اقدامات انجام می‌شد قطعا شاهد این حجم از خسارات نبودیم.

وی افزود: اکنون دوره خشکسالی و وارد دوره ترسالی شده‌ایم که باید با توجه به این شرایط راهکارهای مختلفی توسط شرکت آبفا و شهرداری ارائه و تمهیدات لازم اندیشیده شود تا پس از این، شاهد این عمق از حادثه و این میزان از خسارات نباشیم.

عضو شورای شهر اهواز با اشاره به سفر هیات دولت به اهواز در پی بارندگی اخیر، گفت: انتظار داشتیم هیات دولت زودتر از این به اهواز سفر می‌کرد زیرا حادثه طبیعی بزرگی بود و خسارات وارد شده آن در حد یک زلزله بود.

وی افزود: هیات دولت با تاخیر به اهواز سفر کردند اما وعده دادند خسارات مردم را پرداخت می‌کنند که امیدواریم این وعده‌ها محقق شود و در حد وعده باقی نماند البته ما خاطره خوبی از پرداخت خسارات مردم از طریق دولت نداریم زیرا هنوز خسارت سیل و زلزله اخیر پرداخت نشده‌اند اما امیدواریم این وعده محقق شود و یک وعده انتخاباتی نباشد.

حیدری ضمن بیان اینکه ۱۲سال از کلنگ‌زنی پروژه‌ی متروی اهواز می‌گذرد عنوان کرد: در جریان سفر اخیر آقای نوبخت به اهواز وعده تخصیص اعتبار ۵۰۰میلیارد تومانی برای پروژ‌ه متروی اهواز داده شد اما همراه با شرط گذاشتن این مبلغ توسط شهرداری بود؛ اگر دولت میخواهد کمکی کند باید بدون شرط این کار را انجام دهد چرا که این کار از توان شهرداری خارج است و تا پایان سال هم تامین نمی‌شود.

وی افزود: آیا پروژه‌ای که طبق برآوردهای اولیه ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار می‌خواست را در حال حاضر میتوان با این بودجه جلو برد؟ بنابراین دولت با این شرط میخواسته راه فراری برای خویش باز کند.

باری که روی زمین مانده

بهنام مریدی، مدیرکل آبفا اهواز با بیان اینکه در پنجاه سال گذشته برای سومین بار است که شاهد این حجم از بارندگی‌ها هستیم عنوان کرد: از زمانی که مدیریت آبفا را متقبل شده‌ام تمام سعی بر این بوده که تجهیزات لازم را علی‌رغم بدهی‌های جاری و تنگناهای مالی دولت تامین کنیم که در این راستا ۲۰۰ پمپ تعمیر و ۷۴ پمپ جدید خریداری شد اما حجم بارندگی‌ها بالا بود.

وی افزود: شبکه فاضلاب اهواز به دو بخش شبکه فاضلاب موجود و طرح جامع تقسیم می‌شود که از شبکه فاضلاب ۲۳۰۰ کیلومتری موجود، ۱۱۰۰کیلومتر عمری بالای ۵۰ سال دارند و فرسوده هستند همچنین به دلیل تصاعد گازهای فاضلاب دچار خوردگی شده‌اند که با افزایش آب پس از بارندگی عملکرد پمپ‌ها محدود شده و دچار ریزش می‌شوند.

مریدی بیان کرد: با انبوه‌سازی شبکه فاضلاب اهواز تغییر پیدا نکرد و در حال حاضر ۱۸۶ ایستگاه پمپاژ و ۴۰۰ پمپ در اهواز موجود است که ظرفیت محدودی دارند که علاوه بر اصلاح شبکه فاضلاب، رسیدگی به شبکه دفع آب‌های سطحی را نیز باید انجام دهیم تا شاهد بهبود باشیم.

وی افزود: تنها راهکار کوتاه مدتی که میتواند به اهواز کمک کند تامین تجهیزات پمپ است چرا که در بارندگی اخیر ۲۱پمپ سوخته‌اند.

مدیرکل آبفا گفت: ‌آبفا و شهرداری باید به کمک هم بیایند تا با تامین پمپ‌های اس پی، بازنگری طراحی ایستگاه‌ها و تامین تجهیزات باری را که روی زمین مانده بلند کنیم.


انتهای پیام/






 

منبع: فارس

کلیدواژه: اهواز بحران مدیریت شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حسین سعادتی فر با اشاره به خسارت دیدن خط انتقال آب ۳ روستای ماهور برنجی علیا، سفلی و میدان در دزفول بر اثر بارندگی شدید و سیلاب، گفت: تمام امکانات آبفا با توجه به دستور فرماندار ویژه و در راستای خدمات رسانی به مردم از ابتدای شروع بارندگی و آبگرفتگی گسترده معابر در شهرستان، برای کمک به رفع مشکلات بسیج شده‌اند.

وی با اشاره به هدایت امکانات و نیروی انسانی برای رفع آبگرفتگی معابر، مسدود شدن مسیر‌ها و خسارت به زیرساخت‌های شهرستان، افزود: این اقدامات تا آرام شدن جو و پایان بارندگی‌ها تداوم خواهد داشت.

سعادتی فر ادامه داد: ۲ روستای ماهور برنجی سفلی و علیا از صبح امروز با بسیج امکانات و پرسنل عملیاتی آبفا منطقه دزفول دوباره از نعمت آب آشامیدنی برخودار شدند و دیگر در این زمینه مشکلی ندارند.

مدیر آبفا منطقه دزفول می‌گوید: بازسازی خط انتقال آب روستای میدان به دلیل تخریب جاده این روستا بر اثر بارندگی در حال حاضر مقدور نیست.

۱۷۵ میلیمتر بارندگی طی روز‌های پنجشنبه و جمعه در شهرستان دزفول موجب آبگرفتگی شدید معابر و خسارت به زیرساخت‌های کشاورزی و عمرانی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • آبگرفتگی چادر‌های عشایر کوهرنگ در پی بارش های اخیر
  • آبگرفتگی چادر‌های عشایر کوهرنگ در پی بارش اخیر
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی را داریم
  • دریافت نشدن خسارت از بارندگی‌های اخیر در خوزستان
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان 
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی و ماندآب احتمالی در اهواز