Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ارزیابی دقیق و درستی از میزان خسارت صورت بگیرد یعنی ارزیاب‌ها باید خانه به خانه با پلاک مشخص به ارزیابی بپردازند. ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، سردار محسن رضائی در جلسه شورای مدیریت بحران مسجدسلیمان ضمن تبریک دهه کرامت اظهار داشت: یکی از وظایف بنده  تشکر از حاضران و امدادرسان به زلزله‌زدگان است که این امر جز با حضور در این جمع امکان نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئولان با رفتارهای جهادی مصیب وارد شده به مردم شهرستان مسجدسلیمان را کاهش دهند بنابراین امیدوار هستیم که خداوند اجر این زحمات شبانه روزی را به حاضران و امدادگران عنایت بفرماید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تشکر از مدیریت بحران استانداری خوزستان و فرماندار مسجدسلیمان گفت: از مدیران  استانی، هوانیرو، سپاه، ناجا و خبرنگاران که مرتب اخبار را ارسال و مردم را در جریان آخرین اخبار می‌گذاشتند، صمیمانه تشکر می‌کنم  البته انتظار داریم که رسانه‌ها بیشتر به اطلاع‌رسانی درباره این حادثه بپردازند.

خسارت زلزله در روستای گلگیر مسجدسلیمان به روایت تصویراهواز| آماده‌باش در مناطق زلزله‌زده مسجدسلیمان همچنان ادامه دارداهواز| منازل شهری و روستایی مسجدسلیمان 20 تا 70 درصد براثر زلزله آسیب دید

وی درباره حادثه زلزله در مسجدسلیمان عنوان کرد: اینکه گفته می‌شود یک حادثه کوچکی در این شهر رخ داد و کسی هم  کشته نشده تصور واقعی از این حادثه نیست. حادثه عمیق و بزرگی در شهرستان مسجدسلیمان صورت گرفته و  انتظار داریم که رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما گزارش‌های دقیق‌تری ارائه بدهد زیرا با توان استان مشکلات این شهرستان قابل برطرف شدن نیست و اگر دقیق اطلاع‌رسانی نشود از حمایت‌های بیرون از استان محروم می‌شویم.

رضائی افزود: حادثه رخ داده شده در این شهرستان همان طور که در گزارشات عنوان شده است با توانایی‌های استان قابل رفع نیست بنابراین باید موضوع به خوبی منتقل شود و بنده اگر بخواهم بر اساس اطلاعات موجود یک گزارشی را ارائه بدهم باید بگویم که از زمان حادثه تا حال حاضر 3 هزار واحد مسکونی آسیب‌دیده که این موضوع مسئله کمی نیست.

وی با بیان اینکه حدود 200 واحد دامداری و پرورش ماهی بر اساس گزارش سازمان جهاد کشاورزی دچار آسیب شدند، گفت: خسارت به واحدهای دامداری و پرورش ماهی ارتباط مستقیمی با اشتغال و تولید در شهرستان مسجدسلیمان دارد همچنین مجموعه خساراتی که به خانه‌ها، اموال مردم، تجهیزات و خودروها وارد شده نشان می‌دهد یک حادثه بزرگی در این شهر اتفاق افتاده و نیاز است که همه دست به دست هم بدهیم تا  مشکلات و آسیب‌ها جبران شوند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: معمولا در این نوع حوادث در مرحله اول باید به موضوع امدادرسانی به ویژه ایجاد امنیت و جلوگیری از سرقت اموال ساکنین پرداختکه منازل خود را ترک کردند.

وی با بیان اینکه  مرحله دوم  مسئله  جبران خسارات است، عنوان کرد: ارزیابی دقیق و درستی از میزان خسارت صورت بگیرد یعنی ارزیاب‌ها باید خانه به خانه با پلاک مشخص به ارزیابی بپردازند. 

انتهای پیام/ح 

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۳۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار

                                                         

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مجید بگلریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار داشت: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، افزود: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، عنوان کرد: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو. تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، اعلام کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیرو‌های امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) خسارت تگرگ به منازل و خودرو‌ها در شهر مرزی درح _سربیشه خراسان جنوبی
  • تشییع و خاکسپاری مادر شهید ایزدیان در مسجدسلیمان+فیلم
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • آتش سوزی در مغازه صافکاری در بوکان